BESTILL HER

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)

14 dagers angrerett. Abonnement hvorav levering 1 koster 79 kr. Ordinære forsendelser koster 548,50 kr inkl. frakt annenhver mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

Se over opplysningene og gå videre.

Jeg aksepterer vilkårene og melder meg på e-post- og telefonisk kommunikasjon. Ønskes ikke elektronisk kommunikasjon må bestillingen gjøres telefonisk eller per (e-)post. Jeg er ikke forpliktet til videre kjøp, men jeg blir abonnent ved å bestille, og må si opp innen 14 dager før ny forsendelse hver andre mnd (frist står på faktura) ved å kontakte kundeservice. Abonnementet løper til jeg sier det opp selv, og levering gjøres hver andre mnd. Jeg får første leveranse til kampanjeprisen: totalt kr 79,- (inkl frakt). Totalkostnaden for ordinære forsendelser i abonnementet er kr 499,- + porto kr 49,50 = kr 548,50 per levering hver andre mnd, noe som utgjør totalt kr 274,25 per mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

GRATIS
0,-
Ordinært 499 kr
annenhver mnd.

Collagen PRO er et produkt jeg liker godt!

Jeg har nå fullført 2 av disse brettene og kunne merke en positiv endring etter det første brettet. Jeg har en jobb som krever en god del tunge løft over lengre tid, og jeg har slitt veldig med stive muskler spesielt i skudrene. Men etter at jeg begynte å bruke dette produktet, la jeg etter en stund merke til at smertene i skuldrene ikke lengre var der.

Jeg er en person som er 100% ærlig når det kommer til å prøve nye produkter og sier akkurat min mening. Men Collagen Pro er et produkt jeg liker godt og kan absolutt anbefale dette videre.

GRATIS
0,-
Ordinært 499,-
annenhver mnd.
GRATIS

Prøv den populære Collagen PRO. Du får 1 pakke gratis!