BESTILL HER

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)

14 dagers angrerett. Abonnement hvorav levering 1 koster 79 kr. Ordinære forsendelser koster 548,50 kr inkl. frakt annenhver mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

Se over opplysningene og gå videre.

Jeg aksepterer vilkårene og melder meg på e-post- og telefonisk kommunikasjon. Ønskes ikke elektronisk kommunikasjon må bestillingen gjøres telefonisk eller per (e-)post. Jeg er ikke forpliktet til videre kjøp, men jeg blir abonnent ved å bestille, og må si opp innen 14 dager før ny forsendelse hver andre mnd (frist står på faktura) ved å kontakte kundeservice. Abonnementet løper til jeg sier det opp selv, og levering gjøres hver andre mnd. Jeg får første leveranse til kampanjeprisen: totalt kr 79,- (inkl frakt). Totalkostnaden for ordinære forsendelser i abonnementet er kr 499,- + porto kr 49,50 = kr 548,50 per levering hver andre mnd, noe som utgjør totalt kr 274,25 per mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

GRATIS
0,-
Ordinært 499 kr
annenhver mnd.

Smertefri med Collagen PRO

Endelig våkner jeg uten smerter. I lang tid har jeg prøvd ut forskjellige madrasser på senga; myk, hard… uten noe spesiell virkning. Jeg våknet hver morgen med vond rygg, og følte meg stiv og uopplagt. Kroppen måtte gå seg til i løpet av morgentimene.

Nå har jeg testet Collagen PRO noen uker med veldig gode resultater! Jeg er utrolig nok helt smertefri når jeg våkner om morgenen. Jeg føler meg frisk og uthvilt. Det betyr en ny hverdag for meg. Ting jeg før merket godt på kroppen føles så mye bedre etter noen uker med Collagen PRO. Treningen er lettere, kroppen er mindre stiv og smertene merkes ikke lenger.

Jeg er glad i friluftsliv og går mye turer. Jeg liker å ha en aktiv hverdag og takket være Collagen PRO er det lettere for meg å leve et aktivt liv! Jeg er mer energisk på turene mine og kroppen føles smidigere og lettere.

GRATIS
0,-
Ordinært 499,-
annenhver mnd.
GRATIS

Prøv den populære Collagen PRO. Du får 1 pakke gratis!