BESTILL HER

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)

14 dagers angrerett. Abonnement hvorav levering 1 koster 89 kr. Ordinære forsendelser koster 709 kr inkl. frakt annenhver mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

Se over opplysningene og gå videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Jeg aksepterer vilkårene. Jeg er ikke forpliktet til videre kjøp, men jeg blir abonnent ved å bestille, og må si opp innen 14 dager før ny forsendelse hver andre mnd (frist står på faktura) ved å kontakte kundeservice. Abonnementet løper til jeg sier det opp selv, og levering gjøres hver andre mnd. Jeg får første leveranse til kampanjeprisen: totalt kr 79,- (inkl frakt). Totalkostnaden for ordinære forsendelser i abonnementet er kr 649,- + porto kr 59,50 = kr 709,- per levering hver andre mnd, noe som utgjør totalt kr 355,- per mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

GRATIS*
0,-
Deretter 649 kr
annenhver mnd.

Collagen PRO er et produkt jeg liker godt!

Jeg har nå fullført 2 av disse brettene og kunne merke en positiv endring etter det første brettet. Jeg har en jobb som krever en god del tunge løft over lengre tid, og jeg har slitt veldig med stive muskler spesielt i skudrene. Men etter at jeg begynte å bruke dette produktet, la jeg etter en stund merke til at smertene i skuldrene ikke lengre var der.

Jeg er en person som er 100% ærlig når det kommer til å prøve nye produkter og sier akkurat min mening. Men Collagen Pro er et produkt jeg liker godt og kan absolutt anbefale dette videre.

GRATIS
0,-
Ordinært 499,-
annenhver mnd.
GRATIS

Prøv den populære Collagen PRO. Du får 1 pakke gratis!