BESTILL HER

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)

14 dagers angrerett. Abonnement hvorav levering 1 koster 89 kr. Ordinære forsendelser koster 709 kr inkl. frakt annenhver mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

Se over opplysningene og gå videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Jeg aksepterer vilkårene. Jeg er ikke forpliktet til videre kjøp, men jeg blir abonnent ved å bestille, og må si opp innen 14 dager før ny forsendelse hver andre mnd (frist står på faktura) ved å kontakte kundeservice. Abonnementet løper til jeg sier det opp selv, og levering gjøres hver andre mnd. Jeg får første leveranse til kampanjeprisen: totalt kr 79,- (inkl frakt). Totalkostnaden for ordinære forsendelser i abonnementet er kr 649,- + porto kr 59,50 = kr 709,- per levering hver andre mnd, noe som utgjør totalt kr 355,- per mnd.

Image result for posten logo"

Leveres rett i din postkasse.

GRATIS*
0,-
Deretter 649 kr
annenhver mnd.

Smertefri med Collagen PRO

Endelig våkner jeg uten smerter. I lang tid har jeg prøvd ut forskjellige madrasser på senga; myk, hard… uten noe spesiell virkning. Jeg våknet hver morgen med vond rygg, og følte meg stiv og uopplagt. Kroppen måtte gå seg til i løpet av morgentimene.

Nå har jeg testet Collagen PRO noen uker med veldig gode resultater! Jeg er utrolig nok helt smertefri når jeg våkner om morgenen. Jeg føler meg frisk og uthvilt. Det betyr en ny hverdag for meg. Ting jeg før merket godt på kroppen føles så mye bedre etter noen uker med Collagen PRO. Treningen er lettere, kroppen er mindre stiv og smertene merkes ikke lenger.

Jeg er glad i friluftsliv og går mye turer. Jeg liker å ha en aktiv hverdag og takket være Collagen PRO er det lettere for meg å leve et aktivt liv! Jeg er mer energisk på turene mine og kroppen føles smidigere og lettere.

GRATIS
0,-
Ordinært 499,-
annenhver mnd.
GRATIS

Prøv den populære Collagen PRO. Du får 1 pakke gratis!